Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo struženih in rezkanih delov kot tudi sklopov in končnih izdelkov. Imamo več kot 20 let izkušenj z obdelavo težko obdelovalnih jekel, nerjavečega jekla, barvnih kovin in plastike. Z dejavnostjo smo začeli leta 1990 in se že od samega začetka trudimo izboljšati proizvodni proces ter v proizvodnjo vpeljati sodobne tehnologije, ki pripomorejo k večji konkurenčnosti in končni kvaliteti izdelkov. Zavedamo se, da je naša tržna niša kombinacija vrhunske kvalitete, hitrosti in univerzalnosti. Z nenehnim vlaganjem v opremo in razvoj sledimo razvoju novih tehnologij zaradi česar se lahko soočimo s še tako zahtevnimi izdelki vse od načrtovanja do izdelave kot tudi končne kontrole.

Kaj lahko ponudimo

Ponujamo celovite rešitve za naše kupce od izdelave sestavnih delov, podsestavov do celotnih sestavov. Tako lahko naročnikom zmanjšamo logistiko med posameznimi fazami obdelave – montaže in znižamo strošek končnega izdelka.

  • Rezkanje
  • Struženje
  • Meritve
  • Ostalo

 

Vrednote

Pri poslovanju z našimi naročniki se trudimo graditi dolgoročen partnerski odnos in se kot fleksibilen dobavitelj prilagajamo potrebam naših kupcev. Nudimo izdelavo po predhodno izdelani dokumentaciji hkrati pa skušamo z lastnim znanjem naročniku tudi pomagati pri iskanju optimalnih rešitev.

Vizija

Optimistično gledamo v prihodnost in načrtujemo gradnjo novih proizvodnih prostorov, ki nam bodo omogočili povečanje proizvodnih kapacitet ter predvsem pogoje za še bolj kvalitetno delo. Ker smo prepričani, da lahko izpolnimo vaša pričakovanja in rešimo marsikatero težavo, vas vabimo, da nam pošljete svoje povpraševanje.

Naši partnerji