O podjetju


Kovinostrugarstvo KlincSmo družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo struženih, rezkanih delov kot tudi sklopov in končnih izdelkov. Imamo več kot 20 let izkušenj z obdelavo težko obdelovalnih jekel, nerjavečega jekla, barvnih kovin, ter plastike. Z dejavnostjo smo začeli leta 1990 in že od samega začetka se trudimo izboljšati proizvodni proces, ter v proizvodnjo vpeljati sodobne tehnologije, ki pripomorejo k večji konkurenčnosti in končni kvaliteti izdelkov. Zavedamo se, da je naša tržna niša kombinacija vrhunske kvalitete, hitrosti in univerzalnosti. Z nenehnim vlaganjem v oremo in razvoj sledimo razvoju novih tehnologij zaradi česar se lahko soočimo s še tako zahtevnimi izdelki vse od načrtovanja do izdelave kot tudi končne kontrole.

 

Pri poslovanju z našimi naročniki se trudimo graditi dolgoročen partnerski odnos in se kot fleksibilen dobavitelj prilagajamo potrebam naših kupcev. Nudimo izdelavo po predhodno izdelani dokumentaciji hkrati pa skušamo z lastnim znanjem naročniku tudi pomagati pri iskanju optimalnih rešitev.

 

Optimistično gledamo v prihodnost in načrtujemo gradnjo novih proizvodnih prostorov, ki bi nam omogočili povečanje proizvodnih kapacitet ter predvsem pogoje za bolj kvalitetno delo. Ker smo prepričani, da lahko izpolnimo vaša pričakovanja in rešimo marsikateri problem, vas vabimo, da nam pošljete svoje povpraševanje.

Vse pravice pridržane © Kovinostrugarstvo Klinc s.p. 2012